Svara på årets arbetsmiljöenkät – OSA:n

14 oktober 2024

HUVUDWEBB

Var med och påverka din arbetsmiljö! Varje år undersöker vi den organisatoriska och sociala arbetsmiljön i kommunen. Detta görs via en enkät – OSA:n. I år skickas enkäten ut den 14 oktober och är öppen fram till den 17 november.

Alla som är anställda före den 23 september i år får enkäten till sin arbetsmail. Mailet kommer från avsändaren Arbetsmiljöverktyget med rubriken ”OSA-enkäten 2024”. Enkäten tar cirka 15 minuter att svara på. Blir du avbruten kan du enkelt återuppta enkäten via länken i mailet.

Länken fungerar inte/Jag har fått flera mail - varför?

Tyvärr upptäckte vi ett fel i enkäten efter att den första delen av utskicket gjordes. Felet är nu åtgärdat men innebär att du som svarade snabbt behöver skicka in dina svar igen för att de ska kunna registreras i resultatet. Om du behöver skicka in dina svar igen så får du ett personligt mail från personalenheten. Använd länken i det senaste mailet för att komma rätt. Länkar till den felaktiga enkäten fungerar inte längre så du kan inte råka svara på fel enkät.

Vi ber om ursäkt för detta och är mycket tacksamma för att du vill och orkar registrera dina svar på nytt.

Resultat

Resultatet av enkäten presenteras av din chef efter sista svarsdag. För att en enhet ska få ett eget resultat krävs en svarsfrekvens på minst 50 % samt att minst 6 personer har svarat på enkäten.

Frågor och stöd

Om du har frågor om enkäten kan du kontakta din närmaste chef eller personalenheten.

Om du behöver hjälp med din arbetsmail kan du kontakta IT-akuten för stöd.