Christina von Tell blir ny verksamhetsutvecklare med inriktning på barn och utbildning

8 juli 2024

HUVUDWEBB, Barn och utbildning

Christina von Tell, som idag arbetar som folkhälsostrateg, kommer från och med augusti att jobba som verksamhetsutvecklare på kansliet, med inriktning på barn och utbildning. Hon kommer, under en period, att behålla en liten del till folkhälsoarbetet.

"Vi får ännu en kompetent medarbetare till Hjo kommun. Christina är effektiv och noggrann i sitt arbete – man kan alltid lita på att allt hon tar sig för blir gjort på ett bra sätt", säger kommundirektör Eva Ulfenborg.

Christina har varit anställd av Västra Götalandsregionen som folkhälsostrateg de senaste fem åren, men har haft sin arbetsplats i stadshuset i Hjo. I den tjänsten har hon jobbat mot bland annat barn och utbildning.

"Det känns jätteroligt att jobba kvar i Hjo kommun, men i en ny roll. Jag ser fram emot att få fördjupa mig i en verksamhet och använda mina färdigheter för att vara med och utveckla barn- och utbildningsverksamheten", säger Christina von Tell.

Utöver arbetet riktat mot barn och utbildning kommer Christina delta i kansliets övriga arbete, exempelvis ärendeberedning och utredningar.